Bakan Kılıç, Samanyolu Eğitim Kurumları'na ait tesisleri açtı

Samanyolu Eğitim Kurumları bünyesinde yapımı tamamlanan misafirhane ve yurt binası Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 11:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Ostim Mahallesi'nde bulunan Samanyolu YDA Eğitim Kampüsü bünyesinde yapımı tamamlanan merkez öğrenci yurdu ve misafirhanesinin açılışı yapıldı. Açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "1990'lı yıllarda eğitim için geldiğim Samanyolu Eğitim Kurumları'nı çok iyi biliyorum. Nereden nereye geldik dedirtecek büyüme performansı ve eğitim kalitesini ortaya koydular." dedi. Bu büyümenin arkasında fedakar Anadolu insanının gayretlerinin bulunduğunu dile getiren Bakan Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: "Bu gayretlerde Anadolu insanının eğitime verdiği büyük destek ve katkılar var. Ve yine Anadolu insanının, belkide böyle okullardan bir gün bile eğitim almamasına rağmen, çocuklarımızın ve yeni nesillerimizin böylesi eğitim kurumlarında çağın en modern eğitim imkanlarıyla donanmasına yönelik özlemi, arzusu ve iştiyakı var. Bu son derece ihlaslı bir çaba. Eğitime bu şekilde katkı sağlayan herkesi kutluyorum."

Bakan Suat Kılıç, çocuklarının da Samanyolu Eğitim Kurumları'nın öğrencisi olduğunu ifade ettikten sonra, Samanyolu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Koca ile yurt ve misafirhane binalarının açılışın yaptı. Samanyolu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Koca, Bakan Suat Kılıç'a misafirhane binasını gezdirerek bilgi verdi. Kılıç, gezdiği odaları çok beğendiğini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber