Kamyonun üzerindeki demir çubuklar elektrik tellerini yerinden söktü

Edremit'te, bir kamyonun üzerindeki demir çubuklar elektrik tellerini yerinden söktü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 13:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edremit'te, Yalçın Boz yönetimindeki 45 R 7133 plakalı kamyon sürücüsü, kasasında taşıdığı yükle Edremit Devlet Hastanesi kavşağından geçerken, kamyonun kasasındaki demir çubuklar elektrik tellerine takıldı. Teller ile elektrik direğinin yamulmasına neden olan sürücü, olayın farkına varmadan yoluna devam etti. Bir süre sonra olayı fark eden sürücü Boz, olay yerine tekrar geldi. Aynı esnada seyreden, Balıkesir istikametine gitmekte olan, içersinde yaklaşık kırk yolcu bulunan otobüsün sürücüsü ise aşağıya sarkan elektrik tellerini fark etmeyerek, altından geçmek isteyince otobüsün uydu antenine takıldı. Yerinden uydu anteni sökülen otobüs sürücüsü şaşkınlığını gizleyemezken trafik sıkıştı.

Trafik polislerinin kontrolünde, yoldaki tıkanıklık giderilirken, TIR ve otobüs ile yüksek kasalı kamyonların geçişleri kontrollü verildi. UEDAŞ yetkilileri tarafından kesilen kabloda elektrik olduğu öğrenilirken, kazanın faciaya dönüşmemesi sevindirdi.

Balıkesir'e gidecek olan otobüsün yolcuları ise sürücüler arasında anlaşma sağlanıncaya kadar beklemek zorunda kaldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber