Kocaeli'nde başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Anafen Dershanesi Yahya Kaptan şubesi, il genelinde ilköğretim öğrencileri arasında yaptığı seviye tespit sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Dersane şubesinde düzenlenen törende, dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

7. sınıflarda birinci olan Özel Seymen İlköğretim Okulu'dan Ece Kurtgil'e 3 bin 500 lira değerinde eğitim bursu, ayrıca plaket verildi. 2. olan Özel Seymen İlköğretim Okulu'dan Ecem Nur Öztürk'e 3 bin liralık eğitim bursu takdim edildi. 6. sınıflarda 500 tam puan alarak birinci olan Özel Erkul Koleji'nden Serra Nur Selek, Özel Seymen Koleji'nden Çağla Kılıç, Evren Kutlubay ve Zeynep Kavaklı 3 bin liralık eğitim çeki kazandı. 5. sınıflarda birinci olan Özel Erkul Koleji'nden Emine Büşra Yeşildal 2 bin 500, 2. olan öğrenci Yahya Kaptan İlköğretim Okulu'dan Deniz Güllü 2 bin 250, 3. olan Özel Erkul Koleji'nden Ahmet Oğuz Güven ise 2 bin liralık eğitim çeki elde etti. Ayrıca, bu öğrencilere plaket takdim edildi. Öte yandan, sınava giren öğrenciler arasında yapılan çekilişle bir kişiye IPhone 4S marka telefon ve bir kişiye tablet PC, bir kişiye de bisiklet hediye edildi.

Fem-Anafen Dershaneleri Genel Müdürü Mehmet Karaoğlan, eğitimde başarılı olmada ödüllendirmenin çok önemli olduğunu, Kocaeli'nde eğitim seviyesinin her geçen gün arttığını belirtti. Anafen Yahya Kaptan şubesinin bu başarıya büyük katkılar sağlayacağını vurgulayan Karaoğlan, veli, dersane ve öğrenci ilişkilerinin güçlü olması gerektiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber