Asker uğurlarken çıkar arbedede 3 kişi bıçaklandı

Kocaeli'ne bağlı Gebze otobüs terminalinde asker uğurlamak için toplanan bir grup arasında çıkan arbedede 3 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 19:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Grubun yola çıkmak üzere olan otobüsü durdurarak sallaması üzerine firma yetkilileriyle tartışmaya başladıkları ifade edildi.

Asker arkadaşını uğurlamak isteyen grup, yolcu otobüsünün önünü keserek dans etmeye baladı. Bu sırada yazıhane yetkilisi araya girerek aracın gitmesi gerektiğini ve yolu açmalarını istedi. Bu sırada kendilerine karıştığı bahanesiyle gençler yazıhane yetkilisine itiraz etti. Çıkan arbede sırasında darp edilen yazıhane görevlileri olayların daha fazla büyümesinin önüne geçmek için biber gazı sıkmak zorunda kaldı. İddiaya göre kendilerine biber gazı sıkılması üzerine sinirlenen gençlerden bazıları bıçak kullanarak sağa sola rasgele saldırmaya başladı. Bu sırada 3 genç çeşitli yerlerinden bıçak darbesi aldı. Olay yerine çağırılan polis ekiplerinin müdahalesi ile yaralanan 3 kişi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gurup tarafından darp edilen yazıhane yetkilisi Adem Y. olay yerinden daha fazla darp edilmemesi için uzaklaştırıldı.

İstiklal Marşı okunduktan sonra bir gurup gencin arabayı sallamaya başladığını ifade eden Yazıhane sahibi Nihat Y., "Bu sırada benim oğlum Adem otobüsü sallamalarının körüklerine zarar vereceklerini söyledi. Sarı ve uzun saçlı olan tanımadığımız birisi orada Adem'e yumruk atarak yere indirdi. Oğlum yere düştü. Sonra onu tekmelemeye başladılar. Oğlum linç edilmekten kurtulmak için mecbur havaya biber gazı sıktı. Oğlum kendisini dövenlerden kaçarak komşumuzun yazıhanesine sığındı. Onun yazıhaneye girdiğini gören grup, komşumuza ait dükkanın camlarını kırdı. Kimin kimi bıçakladığını ise bilmiyoruz." diye konuştu.

Yaşanan olaylardan sonra askere gidecek olanlara kesinlikle bilet satmayacağını belirten Nihat Y.,konuyla ilgili şikayetçi olacaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber