Yanlış dolmuşa bindi, bir haftadır kayıp

Sinop'ta yaklaşık bir hafta önce yanlış bir dolmuşa binen ve kaybolan 92 yaşındaki kadını arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 21:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sinop'ta yaklaşık bir hafta önce yanlış bir dolmuşa binen ve kaybolan 92 yaşındaki kadını arama çalışmaları sürüyor.

Olay, geçen pazar merkeze bağlı Çiftlik köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köydeki evinden Sinop'taki evine gitmek isteyen Selver Çınar (92), Sinop-Gerze yoluna inerek dolmuş beklemeye başladı. Sinop dolmuşu yerine yanlışlıkla Gerze dolmuşuna bindiği iddia edilen yaşlı kadından, Gerze'de inmesinin ardından bir daha haber alınamadı.

Yakınları tarafından olayın güvenlik güçlerine haber verilmesi üzerine yaşlı kadını arama çalışmaları başlatıldı. 30 kişilik bir ekiple süren arama çalışmalarından henüz sonuç çıkmadı. Olay sonrası Gerze ilçesinde bekleyişlerini sürdüren acılı aile, yaşlı kadından gelecek haberi bekliyor. Annelerinden artık ümitlerini kestiklerini belirten Cemil Çınar, "Annemin hayatından ümidimizi kestik. Hiç olmazsa cenazesini bulalım istiyoruz. 5 gece bir kadın ne yer ne içer; ihtiyaçlarını nasıl karşılar. Görenlerin insanlık namına 0532 331 65 68 nolu telefonu aramalarını istiyoruz" dedi.

Bu arada, yaşlı kadının kaybolduğu gün üzerinde lacivert pardösü, siyah çanta, mavi-krem renkli başörtüsü ve elinde de bastonu olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber