Kemalpaşa Belediye Başkanı Karakayalı, KİAD'a konuk oldu

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa İş Adamları Derneği (KİAD)'nin her ay düzenlediği 'Kahve Molası' programına konuk oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karakayalı, Kemalpaşa İlçe Kaymakamı Yüksel Topal ve Kemalpaşalı iş adamlarının katıldığı programda ?İlçemiz Kemalpaşa.? konulu bir konuşma yaptı.

Kemalpaşa ile ilgili 5 adet projeleri olduğunu belirten Karakayalı, ?Bunları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Belediye olarak çok şeyler yaptık. Ama İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmış olamamız zorluk çıkarıyor. İmarını yapamıyorsun, bir çivi çakmak için İzmir Büyük Şehir Belediye'sine getiriyorsun. Kendi belediyem olsa çok kolay. Bu şekilde idare ediyoruz Kemalpaşa'yı. Yani bu parti geldi, başka parti gitti. Buraya gelen, Büyükşehir belediyesinin zorluklarını çekecek. Zorluk hep zorluk." dedi.

Diğer siyasi partilere de sitem eden Karakayalı, "Kemalpaşa ile ilgili ne zaman bir şeyler yapmak istesek bazı siyasi partililer hemen taş koyuyor. Hizmet için geldim. Kemalpaşa ile ilgili güzel şeyler planlıyoruz. Ama bu tür oyunların yapılmaması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber