Adalet Bakanı Ergin, öğrencilerinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'ın İskenderun ilçesinde 20 Mayıs günü serinlemek için denize giren ve boğularak hayatını kaybeden Kur'an kursu öğrencilerinin ailelerine misafir oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkhan yatırılı Kur'an kursunda okuyan ve gezi dönüşü İskenderun karaağaç sahilinde boğularak hayatını kaybeden İskenderunlu Eyüpcan Seher'in babası Mehmet Seher ve yakınlarını ziyaret eden Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Seher ailesine taziye dileklerini iletti.

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Emniyetü Müdürü Kamil Yıldızkaya, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci ve beraberindeki misafirler Seher Ailesi'ni ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, oğlu boğularak hayatını kaybeden acılı Baba Mehmet Seher'i güçlükle teselli ederken, gerekli soruşturmanın başlatıldığını söyledi. Mehmet Seher ise, ?Bakanım, biz olayın takdiri ilahi olduğuna inanıyoruz. Ancak yaşanan olayda ihmalin ve tedbirsizliğin de olduğunu tahmin ediyoruz. Bundan sonra başka canların yanmamasını, başka anne ve babaların üzülmemeleri için gerekli tedbirlerin arttırılmasını istiyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber