Satranç merkezi 7'den 70'e herkesi kucaklıyor

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Satranç Merkezi her dönem rekor sayıdaki katılımcıya hizmet veriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 15:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Satranç Merkezi her dönem rekor sayıdaki katılımcıya hizmet veriyor. Satranç merkezi hafta sonları dahil olmak üzere spor okulları ve satranç oyun alanları ile satranç severlere modern bir mekanda keyifli zaman geçirme imkanı sunuyor.

4 aylık dönemlerde haftanın 7 günü hizmet veren Şehitkâmil Satranç Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler temel satranç bilgileri yanı sıra planlı yaşam, program yapabilme, strateji oluşturabilme gibi konularda da eğitim alıyor. Şehitkamil Belediyesi Satranç Merkezi'nin deneyimli antrenörü Veysel Çankaya, eğitimin kademeli olarak yılın her anında devam ettiğini, 4 aylık dönemlerde 3 kur halinde bin 500 üzerinde sporcunun merkezde eğitim gördüğünü belirtti. Çankaya, her dönem 8 yeni sınıf açtıklarını ve elit düzeyde bir eğitim sağlayabilmek adına maksimum 15 kişilik sınıflarda eğitim verdiklerini, temel başlangıç düzeyinden zor kurlara kadar birçok aşamada eğitim programlarının yer aldığını söyledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da ?Önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacak olan 2011- 2012 yılı eğitim öğretim yılı ile birlikte sene boyunca eğitim ve sınav maratonunda ciddi bir emek ve tempo harcayan çocuklarımız hak ettikleri tatile ulaşacaklar. Bizler de öğrenciyken yaz tatilinin heyecanını ve keyfini günler öncesinde yaşamaya başlardık. Çünkü yaz tatili sosyal etkinliklerin, arkadaşlarla daha uzun ve keyifli vakit geçirmenin, sezon boyunca kurulan hayallerin kısacası eğlencenin, eğlenmenin diğer adıdır. Ancak benim kıymeti velilerimize tavsiyem yaz tatili boyunca çocuklarının zamanlarını değerli ve verimli kılmaları onları sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere yönlendirmeleridir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber