HAS Parti Polatlı İlçe Başkanı Öztürk, yeniden seçildi

Halkın Sesi Partisi (HAS) Polatlı İlçe Başkanlığı 1'inci olağan kongresi yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 19:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tek liste ile gidilen kongrede, mevcut İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Başak Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen birinci olağan genel kurula, HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, genel başkan yardımcıları Şeref Malkoç, Abdulhamit Gül, Has Parti Ankara İl Başkanı Gökhan Şentürk ile çok sayıda partili katıldı.

HAS Parti Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, konuşmasında, HAS Parti'nin vicdanın partisi olduğunu söyledi. Öztürk, Has Parti'nin her zaman zulmün ve zalimin karşısında olacağını, ülkenin de böyle bir partiye ihtiyaç duyduğunu ifade etti. Yapılan kongrenin ardından Has Parti ilçe yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

"İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, Ali Koçak, Cengiz Kart, Gürsel Ercan, Metin Yurtkuran, Veysel Karani Tetik, Abdullah Şeren, Aydın Atak, Müslüm Dinçkan, Faruk Dinçer, Necmettin Altın, Hasan Bari Eklin, Mehmet Onran, Hayati Şahin, Sait Yayla, İmdat Helvacı, Hacı Ömer Taşpınar, Mesut Aslan, Suat Aydın, Hanifi Uymaz"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber