BANSİAD'ın mayıs ayı toplantısı yapıldı

Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği (BANSİAD) mayıs ayı toplantısı Eti Maden İşletme Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 20:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıya konuşmacı olarak Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel katıldı.

Balıkesir'in büyük şehir olması durumunda 34 belde ve 892 köyün mahalleye dönüşeceğini dile getiren Pekel, ?Büyük bir hinterlanda sahip Balıkesir'de bu kadar geniş bir coğrafyaya büyük şehir tarafından hizmet götürülmesi mümkün değildir.? dedi.

Bandırma ve çevresinin önemli yatırım merkezlerinden biri olduğunu dile getiren Pekel, İzmir, İstanbul ve Bursa'da kurulu bulunan çok sayıda şirketin yatırımlarını Bandırma ve çevresine kaydırdığını söyledi.

Pekel, ?Bandırma Limanı'ndaki işlem hacminin artması ulaşım sorunlarını da beraberinde getirmektedir. Önümüzdeki günlerde uygulamaya koyacağımız parkomat uygulamasıyla şehir içi trafikte yaşanan ulaşım problemine kısmen de olsa çözüm bulmuş olacağız. Liman B kapısı ve Ayyıldıztepe Mahallesi'nde yaşanan trafik sorununu da Malta Deresi ve tır parkı projesiyle çözeceğiz. Proje kapsamında Çelebi Grubu 26 metrelik yolun yapımına kendi imkânlarıyla başladı.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber