Kayınvalidesini öldürdü, 3 kayınbiraderini yaraladı

Gaziantep'te, 15 yıllık eşinin sosyal paylaşım sitesi facebook'ta tanıştığı kişiyle kaçtığı iddia edilen 3 çocuk babası Adem Durgun, kayınvalidesini bıçaklayarak öldürdü, 3 kayınbiraderini de yaraladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 07:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İddialara göre, bir oto tamirhanesinde işçi olarak çalışan Durgun, 15 yıl önce hayatını birleştirdiği 3 çocuğunun annesi Filiz Durgun'un evden kaçmasının ardından, Yenimahalle 36. Sokak'ta oturan kayınvalidesi Perihan Suyasapan'ın evine geldi. Eşini soran Durgun, istediği cevabı alamayınca önce kayınbiraderleri Hasan, Ali ve Ömer Hörmet'e bıçakla saldırdı. Kayınbiraderlerini bıçakla yaralayan Durgun, kayınvalidesinin de boğazını kesti. Yaralı olarak evlerinin balkonundan atlayan Ali Hörmet de bu sırada komşularından yardım istedi. Daha sonra olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Yaralanan kardeşler, Dr. Ersin Arslan ve 25 Aralık Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alınırken, Ali Hörmet'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Perihan Suyapan'ın cesedi de olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gaziantep Otopsi Merkezi'ne kaldırıldı. Polis, olayın ardından kaçan Durgun'u yakalamak için çalışma başlattı

Öte yandan, Durgun'un eşinin, sosyal paylaşım sitesi facebook'ta tanıştığı kişi ile Manisa'ya kaçtığı iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber