Özel idare personeline e-İçişleri eğitimi verildi

İl Özel İdaresi personeline, elektronik ortamda yazışma yapılması, karşılaşılan sorunlar ve sistem üzerinde yapılan yenilikler hakkında Bilgi İşlem ve e-İçişleri Projesi Sorumlusu Serkan Sayaoğlu tarafından hizmet içi eğitim verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

e-İçişleri projesi olarak bilinen, kurumlardaki yazışmaların elektronik ortamda yazılıp imzalanması olarak bilinen ve bu güne kadar hem kağıt ortamında hem de elektronik ortamda birlikte yapılan yazışmaların artık sadece elektronik olarak yapılacak olması sebebiyle konu hakkında İl Özel İdaresi personeli bilgilendirilerek görülen eksiklikler giderildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nce, İl Genel Meclisi toplantı salonunda işlerin aksatılmaması için sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde yapılan eğitimin açılış konuşmalarını Mali Hizmetler Müdürü Erdal Korkut ve Destek Hizmetleri Müdürü Mukaddes Önal yaptı.

Daha sonra, Bilgi İşlem ve e-İçişleri Proje sorumlusu Serkan Sayaoğlu tarafından yazışmaların elektronik ortamda nasıl yapılacağı, karşılaşılan aksaklıklar ve sistem üzerinde yapılan yenilikler konusunda bilgi verildi.

Eğitim, İl Özel İdaresi birimlerinde görevli katılımcıların yazışmalarda karşılaştıkları sıkıntıların örneklerle dile getirilmesi ve bunların tartışılarak eksikliklerin giderilmesi ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber