Sağlıkspor final four'a hazırlanıyor

Türkiye Şampiyonası'nda final four (son dört) takım arasına kalarak büyük sürpriz yapan Sağlıkspor U 19 takımı 2-3 Haziran'da Yalova'da oynanacak olan karşılaşmalar öncesi hazırlıklarını Adnan Menderes Stadı'nda yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırmızı-beyazlı ekipte zorlu maçlar öncesi sakat oyuncu bulunmazken, play off karşılaşmalarında kırmızı kart gören Gökhan'ın cezası bir maç olarak açıklandı. Gökhan, cezasını Kütahya'da oynadıkları final maçı olan Denizli Dokuzkavaklar maçında çekti.

Sağlıkspor antrenörü Recep Özçelik yaptığı açıklamada, kupayı Aydın'a getirmek istediklerini söyledi. Özçelik, ?Tüm konsantrasyonumuz bu yönde. Bugüne kadar Aydın'ı başarıyla temsil ettik ve tarih yazdık. Yine tarih yazmak için Yalova'ya gideceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Futbolcularıma güveniyorum? diye konuştu.

YÖNETİCİLER SIKINTILI

Kulübün ikinci başkanlık görevini yürüten Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Zekeriya Dönmez, Yalova'da oynanacak maçlar öncesi maddi-manevi sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti. Sağlıkspor'un yönetiminin Sağlık Müdürlüğü çalışanlarından oluştuğunu ifade eden Dönmez, ?Şu an için Yalova'ya gideceğimiz otobüsü bulmakta sıkıntı yaşıyoruz. Bu konuda çeşitli görüşmeler yaptık. Aydın futbol tarihinde bir ilki yaşatan bu takıma destek olmalı? dedi.

Yalova'daki maçlarda Aydın'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Dönmez, ?Bugüne kadar futbolcularımız tarih yazdı. Şimdi, neden bir tarih daha yazmayalım. Ancak, Aydınlılardan destek bekliyoruz. Aydın'a bir kupa getirmek istiyoruz? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber