Bilgi yarışmasını Cumhuriyet İlköğretim Okulu kazandı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde ilköğretim okulları arasında gerçekleştirilen bilgi yarışmasında bütün soruları doğru cevaplayan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri birinci oldu. Kapalı spor salonunda düzenlenen yarışmaya 23 ilköğretim okulu katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 10:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karacabey ilçesinde gerçekleştirilen yarışmada öğrencilere Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinde 20 soru yöneltildi. Büyük çekişmenin yaşandığı yarışma sonunda Cumhuriyet İlköğretim Okulu, 20 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak 100 puanla birinci oldu. Toplam 19 soruyu doğru cevaplandırarak 95 puan alan 14 Eylül ve Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim okullarının derecelerini belirlemek için yedek sorular soruldu. Puanları eşit olan iki okul için sorulan ilk yedek sorunun ardından ilçe ikincisi 14 Eylül İlköğretim Okulu, üçüncü ise Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu oldu.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, şube müdürleri Nevzat Kaya ve Mehmet Arı dereceye giren öğrencilere plaket ve madalya verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber