Sümbüllü Bahçe Konağı, bir yılda simge oldu

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından restore edilerek Bursa'nın değerleri arasına kazandırılan Sümbüllü Bahçe Konağı, bir yıl içinde kentin simgelerinden biri haline geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 10:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir yıl önce Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katıldığı törenle hizmete açılan Sümbüllü Bahçe Konağı için birinci yıl dönümünde kutlama yapıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye bürokratları ve Sümbüllü Bahçe Konağı çalışanlarının katıldığı kutlamada pasta kesti.

Sümbüllü Bahçe Konağı'nın geçen bir yıllık sürede kentin önemli markalarından biri haline geldiğini belirten Mustafa Dündar, konağın bundan sonra yukarı doğru bir ivme ile kente değer katmaya, hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.

Sümbüllü Bahçe Konağı'nın sosyal tesis olarak hem Bursalılara hem de kente gelen turistlere hizmet verdiğini ve müdavimlerinin oluştuğunu aktaran Dündar, "Sümbüllü Bahçe Konağı'nı Bursa'nın ve turizmin hizmetine sunarak marka kent Bursa'nın önemli simgelerinden biri haline getirmek istedik. Aradan kısa bir zaman geçmesine rağmen bunu başardık. Bursa'da Sümbüllü Bahçe Konağı prestij bir mekan oldu. Bursa'nın markası oldu. Bundan sonra da böyle devam edecek. İnsanlarımız burada eşsiz Bursa manzarasında Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini tatmaya, kenti yaşamaya devam edecek. Burası daha ilk yılında Bursa'nın vazgeçilmezlerinden biri oldu." dedi.

Sümbüllü Bahçe Konağı, kış sezonunun ardından yaz mönüsü ile konuklarının karşısına çıkmaya başladı. Türk mutfağının seçkin lezzetlerinin sunulduğu konak, her gün Bursalıların ve Bursa'yı ziyarete gelen turistlerin akınına uğruyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber