Aydınspor 1923'ün yeni yönetimi görev dağılımı yaptı

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün olağanüstü kongresiyle görevi devralan yeni yönetim kendi arasında görev dağılımı yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

23 Mayıs Çarşamba günü yapılan genel kurul ile yeni yönetime seçilen Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit'in yönetimi 15 kişiden oluşuyor. Kongrenin ardından dün akşam toplanan yönetim kurulu kendi arasında görev dağılımı

gerçekleştirdi. Transfer komitesinin de oluşturulduğu toplantıda alınan tplantıyla ilgili açıklama yapan Kulüp Basın Sözcüsü Taylan Kozacıoğlu, taraftarların bilhassa transfer konusunda ortada dolaşan isimlere itibar etmemelerini istedi. Kulüp başkanı da dahil olmak üzere hiçbir yöneticinin şu ana kadar herhangi bir futbolcu veya teknik direktörle temas kurmadığını değinen Kozacıoğlu, yaşanan tüm gelişmelerin en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.

GÖREV DAĞILIMI

Dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında; Başkanlığını Hulisi Akşit'in yaptığı yönetim kurulunda Abdurahim Tikbaş ve İlhan Gönendi başkan yardımcılığına, Erdal Sakallı genel sekreter, Veysel Kılınç sayman Murat Kavas futbol şubesi sorumlusu, Taylan Kozacıoğlu basın sözcüsü, Altuğ Karaköse altyapı sorumlusu, Bedri Kışkır hukuk işleri, Gökhan Aksu sağlık işleri, Mukadder Karakahyaoğlu basketbol şubesi sorumlusu

Hüseyin Pekgüzel teknik işler, Niyazi Şanlıdağ tesislerden sorumlu, Nuri Tuncal taraftar ve ulaşımdan sorumlu, Zafer Gezer ise halkla ilişkiler olarak belirlendi.

Transfer komitesi ise, Abdurahim Tikbaş, Murat Kavas, Erdal Sakallı ve Taylan Kozacıoğlu isimlerinden oluştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber