Kavga çıkarıp, okulun güvenlik görevlisini vurdular

Ümraniye'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, bir lisenin güvenlik görevlisi vuruldu. Karnından yaralanan güvenlik görevlisi kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Necip Fazıl Mahallesi'nde bulunan Atatürk Anadolu Teknik Lisesi'nin önünde meydana geldi. İddiaya göre, olaydan yarım saat önce lisenin öğrencileri ile dışarından gelen 3 kişi arasında kavga çıktı. Lisenin güvenlik görevlisi Zülfikar Uzar (27) da öğrencileri korumak için kavgaya karıştı. Yaşanan kavga sonrası şahıslar, tehditler ederek olay yerinden ayrıldı.

Zanlılar bir süre sonra bellerinde silahla yeniden söz konusu adrese geldi ve güvenlik görevlisi Zülfikar Uzar ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce zanlılardan biri belindeki silahı çekerek güvenlik görevlisine ateş ettikten sonra kaçtı. Karnına bir kurşun isabet eden Uzar, yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ilk müdahalesinden sonra ambulansla Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan güvenlik görevlisi, ameliyata alındı.

Olay yerinden yaya olarak kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Okul çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, kavgaya karıştıkları belirlenen bazı kişileri gözaltına aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber