Başkan Karabağ Karslılar ile bir arada

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ hafta sonu Kars ve Ardahan yöre derneklerinin düzenlediği piknik şöleni ve bahar şenliği etkinliklerine katıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kars Aşağı Sallıpınar Köylüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği pikniğe katılan başkan Karabağ'a CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer'de eşlik etti. Sarıkamışlıların masalarını tek tek dolaşarak sohbet eden Başkan Karabağ daha sonra Hanaklılar derneğine geçti. Başkan Karabağ Hamaklılar dernek yönetimi ve davetliler tarafından ilgiyle karşılandı. Başkan Karabağ'a hazırlanan mangalın yanı sıra yöreye özgü yemekler ikram edildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Hamaklılar derneğinden ayrılarak Kars Merkez köyleri derneğinin Kemalpaşa Karabel Orman Vakfı piknik alanında düzenlediği şölene katıldı. Başkan Karabağ piknik alanındaki katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılanırken uzun süre alkış aldı. Başkan Karabağ davetliler ile birlikte davul zurna eşliğinde yöreye özgü halaylar çekerek Karslıların oyunlarına ortak oldu.

BAŞKAN KARABAĞ'DAN KARS GECESİ TEKLİFİ

Başkan Karabağ son olarak Kars Başsöregel Derneğinin Ümit Boz Spor Tesislerinde düzenlediği kete ve bahar şenliği gecesinde Karslılarla bir araya geldi. Başkan Karabağ davetliler tarafından sevinç gösterileriyle karşılandı. Gecede konuşan Başkan Karabağ ?Soyadımdan ötürü bir tarafım Karslıdır. O yüzden Karslılarla bir araya geldiğimde ayrı bir duygusallık yaşarım. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü ve Atatürk konusunda hiç taviz vermeyen Karslıların önünde saygıyla eğiliyorum? dedi.

Başkan Karabağ Karslıların bir araya gelerek kaynaşmaları için Ümit Boz spor tesislerinde bir Kars gecesi yapılması teklifinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber