BİK Genel Müdürü Atalay, Vali Öztürk'ü ziyaret etti

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Ernzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ü ziyaret etti. Öztürk, yerel basının güçlenmesi için gayret gösterdiklerini açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 18:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Atalay, Vali Sebahattin Öztürk'ü ziyaret etti. Atalay, yerel basının güçlenmesi için basın temsilcileri ile sık sık bir araya geldiklerini söyledi. Atalay, güçlü demokrasilerde basının da güçlü olduğunu vurgu yaptı. Erzurum basının güçlenmesi ve etkin habercilik yapması için çalışma koşullarının iyileştirilmesi gerektiğine değinen Atalay, "Erzurum basının, güçlenmesi, daha etkin olması için gayret içindeyiz." dedi.

2011 Üniversite Kış Oyunları öncesinde Vali Sebahattin Öztürk'le birlikte çalıştıklarına da değinen Atalay, "Kış oyunları sürecinde Sayın valimizle etkin ve verimli bir çalışma gerçekleştirdik." diye konuştu. Vali Öztürk ise Atalay'ı yeniden Erzurum'a görmekten sevinç duyduğunu dile getirdi.

Vali Öztürk, Mehmet Atalay'ın çalışkan ve azimli yapısına hayran kaldığına dikkat çekerek, büyük bir sinerji ile çalıştığına dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber