Erciş Serhat başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Erciş Özel Serhat İlköğretim Okulu, '14. Geleneksel Altın Çocuk Seviye Belirleme Sınavı'nda dereceye girenleri ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'ın Erciş, Muradiye ve Çaldıran ilçelerini kapsayan ve bin 850 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen tören, Özel Serhat İlköğretim Okulu'nda yemekli yapıldı. Dereceye giren 24 öğrenciye ödülleri; öğretmen ve okullarına plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi. Sınav birincilerine altın madalya, çeyrek altın ve indirim çeki; ikincilere gümüş madalya ve indirim çeki; üçüncülere bronz madalya, indirim çeki ve başarı belgeleri verildi.

Törende konuşan okul müdürü İlyas Başak, ?Amacımız Erciş genelinde okul müdürlerimiz, idareci ve öğretmenlerimizle okullarımızın eğitim seviyesini yükselterek, Türkiye ortalamasındaki alt sıralamayı yukarılara çıkartmaktır. Ayrıca Milli Eğitim'in genel amaçları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz Erciş geneli 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri arasında sınavlara olan ilgiyi artırmak, öğrencilerin test gelişimine katkıda bulunmak ve kendilerine olan güven duygusunu geliştirmektir. Düzenlemiş olduğumuz ödüllü sınavımızın amacına ulaştığına inanıyorum.? dedi.

Törende İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet İşleyen, ERSİAD Başkanı Önder Beyaztaş, Sosyal Hizmetler Müdürü Şafak Aydın ve FEM Dershaneleri Müdürü Erden Yavuz, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber