Feza İlköğretim Okulu'nda İngilizce Dil Şenliği

Özel Feza İlköğretim Okulu öğrencileri İngilizce Dil Şenliği'nde hünerlerini sergiledi. Miniklerin hazırladığı tamamı İngilizce gösterilerden oluşan sahne programları velilerden büyük beğeni topladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'İngilizce öğrenmek eğlencelidir' sloganıyla yola çıkan öğrenciler, gösterileriyle İngilizce'de ne kadar yetkin olduklarını gösterdi. 2. ve 3.sınıf öğrencilerin tamamının görev aldığı etkinlikte bütün gösteriler İngilizce sahnelendi. Farklı ülkelere ait kültürel değerlerin görsel materyallerle tanıtımı, günlük yaşamdan kesitler sunan diyaloglar, yöresel kıyafetlerle defileler, bir hayvanat bahçesindeki hayvanların özellikleri, şarkılar, skeçler ve sunumlar yer aldı. Gecelerin hazırlanmasına öncülük eden İngilizce Öğretmenleri Elif Oğuz ve Serpil Çankal, yoğun bir çabanın ürünü olan İngilizce Dil Geceleri'nin, velilerin çocuklarının dilde yakaladıkları seviyeyi görmesi bakımından önemli bir etkinlik olduğunu ve bu programları geleneksel hale getirmek istediklerini ifade etti.

Okul Müdür Yardımcısı Hayri Özekin, "Sosyal aktivitelerle yabancı dil öğrenimine çok hoş ve eğlenceli bir katkı sağlamayı amaçladık. Gerek ulusal gerekse uluslar arası çapta yaptığımız yaz okulları, proje çalışmaları, yurt dışı geziler gibi etkinliklerle okulda öğrenilen bilginin kalıcı hale gelmesini sağlamayı hedefliyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber