Erciyes'te temizlik kampanyası

Türkiye'nin önemli dağ ve kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes'te, sivil toplum örgütleri bir araya gelerek temizlik kampanyası başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pazar günü ilk temizlik çalışması yapılacağı ve gelecek yıllarda bu etkinliğin devam ettirileceği bildirildi.

Kayseri Büyükşehir, Melikgazi, Develi ve Hacılar Belediyeleri, Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilciliği, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü, Kayak Federasyonu, Dağcılık Federasyonu, İzcilik Federasyonu İl temsilcileri, spor kulüpleri ve Kayseri Turizmciler Derneği (KAYTİD)'in katılımı ile 3 Haziran Pazar günü temizlik çalışması yapılacak. Sabah saat 09.00'da Erciyes Gençlik Spor İl Müdürlüğü kayak evi önünden çalışmalara başlanacak.

'Mavi-Yeşil bir gün için elele' adıyla yapılacak kampanya sırasında, Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı başkanlığında, federasyon il temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda, federasyonlar genel temizlik için belirledikleri bölgelerde çevre temizliği olacak. Temizliğe katılmak isteyenler 08.00'de Kayseri Lisesi önünden hareket edecek otobüslerle ücretsiz Erciyes'e ulaşabilecek. Temizlik çalışması sonrasında ise katılımcılara ücretsiz sucuk ekmek ikramı ve gondollar ile gezinti imkanı sağlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber