Minikler 'Sigarasız Çankırı' için toplandı

Çankırı İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Dünya Tütünsüz Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe öğrencileri ve kamu çalışanlarını da davet etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Halk Sağlığı Müdürü Hakan Kaytan, "Her yıl olduğu gibi bugün de tütüne ve tütün ürünlerine karşı açmış olduğumuz savaşımızı başlatıyoruz." dedi.

Çankırı İl Halk Sağlığı Müdürü Hakan Kaytan, yaptığı açıklamada, "Dünya Tütünsüz Günü nedeniyle İl Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak düzenlediğimiz etkinliğimizde öğrencilerimizi, kamu çalışanlarımızı davet ettik. Her yıl olduğu gibi bugün de tütüne ve tütün ürünlerine karşı açmış olduğumuz savaşımızı başlatıyoruz. Tütünsüzlüğe karşı kurmuş olduğumuz birimimiz var. Birimimiz, il merkezinde ve ilçelerimizde sürekli olarak gezerek vatandaşları bilgilendiriyor. Bakanlığımızın yaptığı çalışmalarla son yıllarda sigarayı bırakma oranlarının arttığını gördük." diye konuştu.

Yapılan etkinlikte alana gelenlere beyaz şapka dağıtıldı. Çankırı Emniyet Müdürlüğü polisleri de günün anlamına uygun olarak kendi şapkalarını çıkartıp beyaz şapka taktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber