Binanın içinde şemsiyeyle gezdiler

İzmit'te etkisini gösteren şiddetli yağışın oluşturduğu basınç nedeniyle 7 katlı bir binanın ana su borusu patladı. Bina bir anda adeta sular altında kaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 22:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmit Ömerağa Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı Şafak Apartmanı şiddetli yağıştan nasibini aldı. İzmit'e etkisi altına alan sağanak yağış nedeniyle oluşan basınç nedeniyle apartmanın ana su borusu patladı. Üçüncü kattan patlak veren borudan akan sular kısa sürede üç katı da esir aldı. İşyerlerinden oluşan binada vatandaşlar su vanasını bulmaya çalıştı ancak kapıcıda olan anahtar nedeniyle bir süre beklemek zorunda kaldılar. Su akıntısı nedeniyle asansör sisteminin devre dışı kalmasıyla bina sakinleri bulundukları yerlerden çıkamadı. Çalışanlar, çareyi bina içinde şemsiyeyle dolaşmakta buldu.

Apartman'da vatandaş:" Sorun ana vananın bulunup kapatılmasıyla giderildi. Apartmanda oluşan suyun tahliyesi için İSU ekiplerine haber verildi. " derken bir başka vatandaş da, basınç nedeniyle su vanasının patladığını ve apartmanın sular altında kaldığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber