Miniklerin mezuniyet sevinci

Turhal Özel Yıldırım Koleji, anasınıfı öğrencileri için 'Mezuniyet Töreni ve Yılsonu Gecesi' düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 15:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul'un Konferans Salon'unda yapılan programa öğrenci velileri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda davetli katıldı. Anasınıfı öğrencilerinin sergilemiş olduğu oyun, şarkı, şiir ve çeşitli gösteriler, izleyenlerden tam puan aldı. Her bölümde farklı kostümler giyen öğrencilerin performansı ve kendilerine güvenleri velileri hem güldürdü hem de duygulandırdı. Minik öğrenciler yapılan mezuniyet gecesiyle anasınıfına veda etti.

Programda en çok alkışı ise öğrencilerin koro halinde söylediği çeşitli şarkılar aldı. Mezuniyet programının kendisini son derece duygulandırdığını belirten okulun anasınıfı öğretmeni Fadime Koçak, öğrencilerin göstermiş olduğu performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere başarılar diledi.

Yılsonu programını izlerken çok keyif aldığını ifade eden Özel Yıldırım Kolej Müdürü Nahit Ören, mezuniyetten dolayı gözyaşlarına hakim olamayan velileri görünce kendisinin de duygulandığını söyledi. Öğrencilerin daha iyi yetişmesi için ellerinden bütün gayreti gösterdiklerini kaydeden Müdür Ören, sıkıntısız olarak minikleri mezun etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Ören, "Eğitim öğretim sezonu başlayınca bazı velilerimiz velilerini bizlere teslim etmekte tereddüt geçiriyordu. Hatta bazı veliler günlerce çocuklarıyla beraber gelerek okulda sınıf kapısında bekledi. Allah çok şükür çocuklar okula alıştı ve güzel mesafeler aldılar. Sizler de seyrettiniz çok güzel performans gösterip bizlerden büyük alkış aldılar. Hayattaki en iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın ilerde güzel yerlerde olmasını istiyorsak onların güzel ve güvenilir ortamlarda yetişmelerine yardımcı olmalıyız. Ben hepsini kutluyor, hayatlarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Program Okul Müdürü Nahit Ören tarafından öğrencilere verilen plaket ile son ubldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber