Anaokulu öğrencileri diploma sevinci yaşadı

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Cumhuriyet Anaokulu'ndan mezun olan 6 yaş grubu çocuklara mezuniyet töreni düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet İlköğretim Okulu konferans salonunda yapılan törene, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Savaş Çağlar, Emniyet Müdürü Serdar Hatipoğlu, Milli Eğitim Müdürü Fahri Bilici, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Murat Çevik, ?Çocuklarımızın toplum önünde kendini ifade edebilme, kendilerine olan güvenlerini artırma, büyüdüklerinde arşivlerinde tatlı birer anı olarak kalması için bu programı hazırladık. Okul hayatlarının en önemli adımlarından biri olan anasınıfını başarıyla tamamladılar. 6 yaş grubunu okulumuzdan uğurlamanın hüznünü, diğer yaş gruplarıyla önümüzdeki sene yeniden bir arada olmanın sevinciyle bir yılı daha geride bırakıyoruz.? dedi.

Konuşmaların ardından, Çiçekler sınıfı 'Anadolu Ateşi' gösterisini, Yıldız sabah sınıfı Üsküdar'a Giderken adlı oyunu sahneledi. Yıldız öğle sınıfı öğrencileri dans, Yumurcak öğle sınıfı öğrencileri ront gösterisi sergiledi. Çiçekler sınıfı 'Tuttu Fırlattı', Yıldız sabah sınıfı 'Rengârenk', Yıldız öğle sınıfı öğrencileri de 'Ateş Böceği' şarkısını okudu. Gösterilerin ardından öğrencilere katılım belgeleri ve hediyeleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber