Sabah Eğitim Kurumları yönetiminden Başkan Oprukçu'ya ziyaret

Ereğlili Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği (ERGİSAD) ve Ereğli Sabah Eğitim Kurumları yöneticileri, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'ya eğitime verdiği destek nedeniyle destimal hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ereğli Sabah Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Koç, ERGİSAD üyesi bir grup işadamı ve Ereğli Sabah Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Hüseyin Oprukçu'yu ziyaret etti. Ziyarette Abdülkerim Koç tarafından kendisine sunulan destimalı alan Başkan Oprukçu'nun, oldukça duygulandığı gözlendi.

Başkan Oprukçu, ?Hayatımda aldığım en anlamlı hediyelerden biri ve ben de bu anlamlı hediyeyi ecdadın göstermiş olduğu hassasiyet ve kemali edeple bugünün hatırası olarak saklayacağım.? dedi.

Oprukçu, yapılan en iyi hizmet ve yatırımın eğitime yapılan hizmet ve yatırım olduğuna işaret etti. Eğitim ve öğretim ile insana yapılan yatırımın önemine vurgu yapan Oprukçu, eğitim ve öğretim söz konusu olunca ellerinden gelenin en iyisi yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Ereğli Sabah Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Koç, Başkan Oprukçu'nun eğitim söz konusu olunca elinden gelenin en iyisini yapma çaba ve gayreti içerisinde olduğunu söyledi. Koç, Oprukçu'ya gösterdiği üstün çaba ve gayretinden dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber