Sanık Şenman: Menajerlik sorularının çalınmasıyla ilgim yok

Şike davasında sanık Haldun Şenman, çalındığı belirtilen menajerlik sorularıyla ilgisi olmadığını savundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 15:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Duruşmada çapraz sorgusu yapılan Şenman'a mahkeme başkanı kendilerinin sorusu olmadığını belirtti. Şenman, ?Burada bulunmamın en büyük nedeni dedikodular. Mahkemeniz her şeyi ortaya çıkaracak. Sorumuz yok dediniz, lütfen sorun söyleyim.? dedi. Bu ifade üzerine mahkeme başkanı, ?Biz sorumuz yok derken seni suçlu kabul ediyoruz demek değil.? ifadesini kullandı.

Tutuklu sanık Şenman'a, ?Ben senden herhangi bir soru istedim mi?? sorusunu yöneltti. Şenman, istemediğini kaydetti.

EMANET İFADESİNİ BİLET İÇİN KULLANDIK

Şenman'ın ardından Sami Dinç, ek savunmasını yaptı. Dinç soruları da cevapladı. Mahkeme başkanı, Dinç'e, ?Şekip Mosturoğlu ile konuşmalarınızda ?emanetleri al, emanetler geldi mi' gibi konuşmalarınız var. Nedir emanet?? diye sordu.

Dinç ve Mosturoğlu, emaneti ifadesini bilet için kullandıklarını söyledi. Bunun üzerine mahkeme başkanı, ?Konuşmalarda ?emanet geldi, gitti' konuşuluyor. Madem bilet neden bilet demiyorsunuz? Emanet diyorsunuz. Biletler neden işçiyle aldırılmıyor, avukatla aldırılıyor?? dedi.

İddianameye göre kendisinden daha üstte olan kişilerin tahliye olduğunu belirten Dinç, ?Delillerin de artık toplanmış olduğunu düşünüyorum. Tahliyemi istiyorum.? diye konuştu.

Duruşmaya kısa bir ara verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber