Bucak'ta Organize Sanayi Bölgesi Komisyonu, ıslah toplantısı yaptı

Burdur'un Bucak ilçesinde sanayicilerin belirli bir plan dahilinde yapılaşmaya giderek ucuz ve kaliteli üretim yapmalarını teşvik etmek ve rekabet güçlerini artırmak amacıyla Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Komisyonu ıslah toplantısı yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bucak Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Bucak İlçesi Karanlıdere mevkisi Islah (OSB) alanı belirlenerek komisyonca değerlendirildi.

Toplantıya katılan Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanı ve Burdur Valisi Süleyman Tapsız; Bucak Karanlıdere'de yoğunlaşan sanayi kuruluşlarının Islah (OSB) çatışı altında toplanmasıyla yönetim bütünlüğünün sağlanarak arıtma tesisi, enerji nakli hatları, yol, su, kanalizasyon gibi altyapı ihtiyaçlarının daha kolay sağlanacağını ve bunun sonucunda sanayicilerin daha fazla üretim yapmaları, üretimlerini daha ucuza ve kaliteli yapmalarına imkan sağlanıp yeni girişimcilerinin de önü açılmış olacaktır." dedi.

Toplantıya Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ömer Eroğlu, Orman ve Su İşleri 6. Bölge Müdürü Salim Özdemir, Karayolları 13. Bölge Müdürü yardımcısı Ruhi Özgen, Bucak Ticaret ve Sanayi Müdürü Hasan Yalçın Meçikoğlu, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Dallı ve iş adamları katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber