Öğretmen ve öğrenciler okulun reklam filmini çekti

Ankara'da Samanyolu Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Mehmet Eroğlu İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri, okullarının reklam filmini çekti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 17:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk olarak filmin senaryosunu hazırlayan ekip, daha sonra çekim sahnelerini belirleyerek rolleri paylaştı.

Bir çocuğun doğumuyla başlayıp okuldan mezun oluncaya kadarki serüvenini anlatan filmde sürekli büyüyen ve birbirine benzeyen çocukları ayarlamak için öğrenciler yoğun çaba harcadı. Yaklaşık yirmi gün süren çekimler, sonucunda ortaya profesyonel kalitede bir reklam filmi çıktı.

Mehmet Eroğlu Okul Müdürü Yavuz Çelik, reklam filmini çekmeden önce yoğun bir araştırma yaptıklarını söyledi. Örnek alabilecekleri bir reklam filmini bulamadıklarını kaydeden Çelik, "Bir ilke imza atmak için öğretmen ve öğrencilerimizle kolları sıvadık. Yoğun çalışmaların ardından böyle profesyonel bir film çıktı. Öyle zannediyorum ki birçok okulun tanıtım filmi var, ancak reklam filmi yok. İlkini çekmek bize nasip oldu.? dedi.

Filmin senaryosunu öğretmen ve öğrencilerin birlikte yazdığını kaydeden Çelik, "Sahneleri kendimiz belirledik. Filmin mekânları kendi okulumuz ve evimiz. Oyuncular öğrencilerimiz müziği bize ait. Yani kendi imkânlarımız ile reklam filmimizi çektik. Birkaç gündür internette paylaşıma sunduk ciddi teveccüh var.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber