Diyarbakır'da araç yangını

Diyarbakır'da elektrik kontağından çıktığı tespit edilen yangın 1 aracı kullanılamaz hale getirirken, çevreye sıçrayan alevler başka bir araçta da maddi hasara yol açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 13:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı 202 Sokak üzerinde bulunan Yılsa Furkan Sitesi içinde park halindeki bir araç elektrik kontağından çıkan alevle yanmaya başladı. Serkan Kaynak'a ait 21 FU 872 plakalı kamyonet park halindeyken bir anda yanmaya başladı. Site sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. Alev topuna dönen araç itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülürken, araç kullanılmaz hale geldi. Yanan araçtan sıçrayan alevler sitede park halindeki Remzi Kaynak'a ait 06 MJV 21 plakalı araçta da maddi hasara yol açtı. Polis ve itfaiye ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda yangının elektrik kontağından çıktığı tespit edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangında sıçrayan alevlerle aracında maddi hasar meydana gelen Remzi Kaynak, site sakinlerinin haber vermesi üzerine olayı duyduğunu söyledi. Kaynak, "Akşam aracımı site içinde park ettim. Sabah saatlerinde parkta bir aracın yandığını öğrenerek aşağı indim. Aracımın yanında bulunan başka bir araçta yangın çıkmıştı. Polis ve itfaiye ekipleri gelerek yangına müdahale etti. Gerekli raporlar tutuldu" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber