Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Sakarya'da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sapanca Güral Otel'de düzenlenen eski arkadaşlarının anıldığı 'Önden Giden Atlılar' paneline katıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Sapanca Güral Otel'de eski arkadaşları olan Numan Yazıcı, Ahmet Arıca ve Yusuf Aydın'ın anıldığı bir programa katıldı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da katıldı. Eski Tarım Bakanı Prof.Dr. Sami Güçlü tarafından düzenlenen toplantı basına kapalı gerçekleştiriliyor.

Toplantı öncesi Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Yardımcısı Atalay, Güral Otel'de gerçekleştirilen 'Sapanca'da Zamanlar' isimli 15. Türksoy (Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı) Ressamlar Buluşmasında ortaya çıkan eserlerin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Yardımcısı Atalay, 19 sanatçının 50'nin üzerinde eseri ile katıldığı sergi hakkında Türksoy Genel Sekreteri Dusen Kaseinov'dan bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Gül, TBMM eski Sanat Danışmanı ve kadrolu tek ressamı olan Yaşar Çallı'nın yaptığı portresini incelerken, Cumhurbaşkanı kendisine yapılan hoş sürprizden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber