Sapanca Gölü'nde deniz bisikleti devrilen balıkçı kayıp

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde cuma günü geceyarısı deniz bisikletiyle Sapanca Gölü'ne açılan balıkçı 57 yaşındaki Adem Kaya kayboldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 19:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya Arama Kurtarma ekipleri, gölde yaptıkları incelemede deniz bisikletini alabora olmuş halde buldu. Kaya'yı arama çalışmaları sürüyor.

Adapazarı'nda oturan balıkçı Adem Kaya, geçen cuma gecesi balık avlamak için Sapanca Gölü'ne gitti. Eve dönmeyen Kaya'nın yakınları, arama için Göle geldiklerinde kıyıda otomobilini bulunca durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen Sakarya Arama Kurtarma ekipleri, gölde yaptıkları incelemede deniz bisikletini alabora olmuş halde buldu.

Adem Kaya'nın çok iyi bir yüzücü olduğunu söyleyen Yüksel Yılmaz, "Kendisinden 3 gündür haber alamıyorduk. Dün akşam arabasını göl kıyısında park edilmiş halde bulduk. Kıyıda kendisine ait bir deniz bisikleti vardı. Bu da yerinde olmayınca durumu jandarmaya bildirdik. Sivil Savunma ekipleri deniz bisikletini gölde alabora olmuş şekilde buldu. Kendisi çok iyi yüzücüydü. Gölde boğulmuş olamaz. Acaba gölün içindeyken kalp krizi mi geçirdi diye düşünüyoruz" dedi.

Sapanca Gölü'ne balık tutmak amacı ile açılan Kaya'nın alabora olan deniz bisikletinden düşerek suda kaybolduğunu tahmin eden ekipler gölde arama çalışmalarına başladı.

Serdivan İlçesi Aşağıdereköy Mevkii'nden suya girdiği belirtilen Kaya, yapılan çalışmalarla aranıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber