'Milli Görüş' konferansı düzenlendi

Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı'nın düzenlediği "Milli Görüş" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, "Milli Görüş, yeniden canlanacak" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 20:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı'nın düzenlediği "Milli Görüş" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, "Milli Görüş, yeniden canlanacak" dedi.

SP Bartın İl Başkanlığı tarafından Bartın Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen "Milli Görüş" konulu konferansa SP Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan yanı sıra, SP eski Genel Başkanı Ahmet Tekdal, SP Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, SP Bartın İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu ve partililer katıldı.

Erbakan'ın vefatının ardından sadece Allah rızasını kazanmak için ve Milli Görüş davasına hizmet için yola çıktıklarını belirten Fatih Erbakan, "Milli Görüş ile Sultan Fatih'in ruhu yeniden canlanıyor. Bartın'da Sultan Abdülhamit Han'ın ruhu yeniden canlanıyor. Bartın'da Milli Görüş Lideri Erbakan hocamızın ruhu yeniden canlanıyor. Milli Görüş demek, 'Sultan Fatih' demektir. Milli Görüş demek, 'Sultan Abdulhamit' demektir. Milli Görüş demek 'Profesör Erbakan' demektir. İnşallah bu çalışmalarımız, bu tarihi muhteşem buluşmalarımız, bu saydığımız müstesna şahsiyetlerimizin büyük mücahitlerin manevi himayelerinde ve onların manevi desteği ile gerçekleşmektedir. Bundan sonra da bu şekilde devam edecektir. Rahmetli babamız merhum liderimiz Erbakan hocamızın vefatından sonra yalnızca Allah'ın rızasını kazanmak için, bu davanın neferi olarak, sadece Milli Görüş davasına hizmet etmek için yola çıktık. Gazze'de ilaç bulamadığı için, İsrail ambargosu yüzünden en basit ilacı bulamadığı için annesinin kucağında hayatını kaybeden minik yavruların derdini taşıdığımız için, Irak'ta anne ve babası Amerikan askerleri tarafından öldürülüp öksüz bırakılan minik yavruların derdini taşıdığımız için, burada yanımızda soğuk ve dondurucu kış aylarında çocuklarını ısıtmak isteyen ancak parasızlıktan odun alamayarak intihar eden genç annenin derdini taşıdığımız için rahmetli babamızın ve Milli Görüş'çü kardeşlerimizin yaptığı gibi yükümüzü yüklendik. Yola koyulduk.

Böyle bir hedef ve amaç uğruna yola çıkar, çıkmaz kervan yola koyulur koyulmaz, arkamızda 'tamtamlar' ve 'gulu, gulular' gelmeye başladı. Nedir? Bu 'tamtamlar' ve 'gulu, gulular'. 'Hayır sizi yürütmeyeceğiz. Milli Görüş'ün yeniden canlanmasına, yeniden güçlenmesine müsaade etmeyeceğiz. Sizin şahsınıza ve Erbakan hocaya, Milli Görüş davasına olan bu muazzam teveccühün Saadet Partisi'ne oy olarak dönüşmesine müsaade etmeyeceğiz' anlamında geliyor. Bunların karşında tek söylediğimiz söz 'Elhamdülillah, Elhamdülillah' diyoruz. Neden böyle diyoruz?. Bütün engellenen bu faaliyetlerin, bütün bu 'tamtamlar' ve 'gulu, gulular' bizim azmimizi ve heyecanımızı artırıyor. Bunlar karşılaşmamız bizim Erbakan hocanın yolunda gittiğimizin birer göstergesidir. Bunlarla karşılaşmamız doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Faaliyetleri engellemek isteyenleri, maksatları olarak yürüten kişilere sesleniyoruz. Vazgeçmeyeceğiz. Düşmeyeceğiz. Yenik düşmeyeceğiz. Bütün engellemelere rağmen mücadelemize devam edeceğiz. Bizler bu hedef ve dava uğrunda gerekirse gemileri karadan yürüten Sultan Fatih'in avadıyız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber