Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan, son yolculuğuna uğurlandı

Antalya'da düzenlenen bir seminere katılmak üzere bindiği yolcu uçağında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Malatya Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan, toprağa verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 15:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cemal Aslan için Malatya Şehir Mezarlığı'nda bir tören düzenlendi. Cenaze törenine, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, belediye başkan yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çalışma arkadaşları ve çok sayıda basın mensubu ile ailesi katıldı.

Cenaze namazı öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ?Arkadaşımız Cemal Aslan'ı geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Çok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımızdı. Arkadaşlarıyla, çevresiyle gerçek bir dayanışma içerisinde, mesai arkadaşlığının ötesinde çok iyi bir dosttu. Bütün yakınlarına başsağlığı diliyorum.? dedi.

Başkan Çakır'ın konuşmasının ardından Aslan için cenaze namazı kılındı. Cemal Aslan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere doğum yeri olan Adıyaman'ın Gerger ilçesine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber