Topbaş'tan holiganlara: Otobüsten, duraktan ne istiyorsunuz?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, özellikle derbi maçlarda İETT araçlarına verilen zarara tepki gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, özellikle derbi maçlarda İETT araçlarına verilen zarara tepki gösterdi. Topbaş, ?Yani, otobüsten ne istiyorsunuz? Duraktan ne istiyorsunuz? Bu doğru bir davranış değil ve karşılıksız kalmaması lazım.? dedi.

Silivri'de katıldığı bir açılışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kadir Topbaş, İETT'nin, otobüslere verilen zarar nedeniyle açtığı davalara değindi.

İETT otobüslerini özellikle dar gelirli vatandaşların kullandığını söyleyen Topbaş, ?İstanbul'da çeşitli toplumsal olaylarda İETT otobüslerine saldırı gerçekleşmektedir. Otobüslere verilen zarar, İstanbullulara verilen zarardır. Özellikle derbilerde ortaya çıkan nahoş görüntüler otobüslere ve duraklara kadar yansıyor. Yani, otobüsten ne istiyorsunuz? Duraktan ne istiyorsunuz? Bu doğru bir davranış değil ve karşılıksız kalmaması lazım. Bu kapsamda tespit edilen kişilere ve kurumlara İETT kurumsal kimliği ile davalarını açıyor. Sadece zarar verme davalarından ziyade maddi ve manevi yüksek miktarlı davalar açılıyor. Bunlar da kurumun kendi haklarını koruma açısından aldığı tedbirlerdir.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber