52 yaşında 3.üniversitesini bitirdi

Denizli'de lisede tarih öğretmeni olan 52 YAŞINDAKİ Osman Ayyıldız, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu Pazarlama Bölümü'nden mezun olarak, üçüncü üniversitesini bitirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 17:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

PAÜ ilçe meslek yüksekokullarında hafta sonunda yapılan mezuniyet törenlerinde 2 bin 352 öğrenci mezun olurken, son mezuniyet töreni Honaz MYO'nda yapıldı.

PAÜ Honaz MYO mezuniyet töreni ilçenin Pınarbaşı Mevkii'nde yapıldı. Törene Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Honaz MYO Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karadeniz, dekanlar, öğretimüyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı. PAÜ Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağcı törende yaptığı konuşmada, meslek yüksekokullarının ticaretin, sanayinin ve esnaf kesiminin ara eleman ihtiyacını giderecek eğitimi vermek gibi sınırlı bir misyona sahip olmadığını belirterek, ?Tam tersine bu konuda iyi yetişmiş, yetiştiğini bilen, bildiğini uygulayabilen nitelikli elemanları yetiştiren ve bunun bilincinde hareket eden okullardır. Honaz MYO da bu yönde örnek bir okulumuzdur? dedi. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere diploma ve plaketleri verildi. Mezuniyet diplomasını alan tüm öğrenciler daha sonra mezuniyet alanında toplanarak kepleri havaya fırlattılar. Honaz MYO'nun mezuniyet töreninde 52 yaşındaki öğretmen Osman Ayyıldız da diplomasını aldı. Denizli Ticaret Meslek Lisesi'nde tarih öğretmeni olan Osman Ayyıldız, Pazarlama programından mezun olarak 3. üniversitesini bitirdi. Denizli Lisesi'nde okuyan kızı Tuğba Ceren ile törene gelen Ayyıldız, ?Mezuniyetim öğrencilerime ve çocuklarıma örnek olsun? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber