Sosyal medyada 425 TL'ye 10 bin takipçi

Sanal medyada üye sayısını artırmak isteyenler belli bir ücret karşılığında 10 bine kadar üye sahibi olabiliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sanal medyada üye sayısını artırmak isteyenler belli bir ücret karşılığında 10 bine kadar üye sahibi olabiliyor. Sanal medya konusunda hizmet veren 'seoweb.web.tr' adresli internet sitesinin başlattığı, aktif ve gerçek kişilerden oluştuğunu öne sürdüğü 'üye artırımı hizmeti'nin maliyeti 50 TL ile 850 TL arasında değişiyor.

Sosyal medyada var olmak isteyenlere hizmet verdiğini öne süren internet sitesinin yetkilileri, Facebook üye artırımı konusunda bin kişi için 50, 5 bin kişi için 225, 10 bin kişi için ise 425 TL talep ediyor. Sitede, Twitter'da üye sayısını artırmak isteyenlerden de bin kişi için 100, 5 bin kişi için 450, 10 bin kişi için de 850 TL istiyor. Site yetkilileri, isteyenlerin sosyal medyada sıfırdan zirveye yükseltilebildiğine dikkat çekiliyor.

Sosyal medyanın oldukça önemli bir iletişim aracı haline geldiği belirtilen sitede, "Artık keyfiyetten ziyade zorunluluk haline gelen sosyal medya bilinirliği bu işletmelerde yapısal değişikliklere de yol açmış durumda. Kimi firmalar bünyelerinde sosyal medya danışmanı istihdam ederken kimi firmalar ise bu hizmeti dışarıdan alıyor. Sosyal medya danışmanları sosyal medya sihirbazı adı verilen çalışmalarla firmalara özel sosyal medya stratejileri oluştururken, sosyal ağ kurulumu, sosyal ağ analiz ve takibi, Facebook üye çekimi ve Twitter takipçi arttırma gibi sosyal uygulamaları da yönetmektedirler." denildi.

Bireyin veya kurumun sosyal medya adına tüm ihtiyaçlarının karşılandığı ifade edilerek, isteyenlerin sıfırdan zirveye yükseltilebildiğine dikkat çekildi. Para karşılığı artırılan üyelerin gerçek ve aktif olduğu ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber