Sağlık yüksekokulu öğrencileri, ders dışı becerilerini geliştiriyor

Kocaeli Üniversitesi (KÜ) Kocaeli Sağlık Yüksekokulu, öğrencilerinin ders dışı bilgilerini ve becerilerini arttırmak amacıyla etkinlikler düzenliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli Üniversitesi (KÜ) Kocaeli Sağlık Yüksekokulu, öğrencilerinin ders dışı bilgilerini ve becerilerini arttırmak amacıyla etkinlikler düzenliyor. İlk olarak hemşirelik, sosyal hizmet ve fizyoterapi öğrencilerine yönelik Danimarka UCC (Universty Collage of Capital) ile yaz okulu planlandı. Ebelik bölümü son sınıf öğrencilerine ise gebelik ve doğumda bebeğin izlenmesi ile ilgili kurs verildi.

Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Yüksekokulu ile Danimarka UCC (Universty Collage of Capital) heyetleri 'Yaz Okulu Projesi' için bir araya geldi. Hemşirelik, sosyal hizmet ve fizyoterapi bölümlerinin öğrencileri için yaz okulu gerçekleştirilmesi amacıyla yapılan toplantılar sonucu alınan ön kararla 2013 yılı içerisinde her iki üniversitenin öğrencilerinin iki haftalık karşılıklı yaz okulu programına katılımları kararlaştırıldı.

Toplantılarda ayrıca ikili ilişkilerin geliştirilmesine ve yaz okulu programının öğrencinin aktif katılımını sağlayacak yöntemlerle yürütülmesine karar verildi. Danimarka heyeti, ayrıca İREM (İzmit Rehabilitasyon Merkezi) ve Yahya Kaptan Meslek Yüksekokulu'nu da ziyaret etti ve Prof. Dr. Süreyya Karaöz, Doç. Dr. Hakan Acar ve Öğr. Gör. Hasan Ünlü ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp ile görüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber