Sürat Kargo'dan 'Babalar Günü'ne özel yüzde 25 indirim

Sürat Kargo, 'Babalar Günü'nde babalarını unutmayanların sürpriz hediyelerini ulaştırmak için yüzde 25 indirim uygulaması başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 11:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sürat Kargo, 'Babalar Günü'nde babalarını unutmayanların sürpriz hediyelerini ulaştırmak için yüzde 25 indirim uygulaması başlattı. Sürat Kargo, bugün başlayan kampanya kapsamında 14 Haziran'a kadar kendilerine teslim edilen paketleri, zamanında adreslere teslim etmeyi taahhüt ediyor.

Kars Şube Müdürü Ertuğrul Yıldız, ?Babalar unutulmasın' sloganı ile düzenledikleri kampanyada bireysel tüm gönderilere yüzde 25 indirim imkanı sunduklarını açıkladı.

Yıldız, babalarını unutmayan, ancak fiziki olarak yanında bulunamayanların hediyelerini ulaştırarak babalarına hoş bir sürpriz yapmaları için böyle bir kampanyayı uygulamaya koyduklarını belirtti.

Yıldız, ?Hiçbir evlat bu Babalar Günü'nde babasının yanında olamadığı için üzülmesin. Sürat Kargo olarak bizler, hediyeleri ve mutlulukları taşımak için böyle bir kampanya ile onlara hizmet sunacağız. Babalarına hediye göndermek isteyen ancak nasıl göndereceği konusunda tereddütü olan herkese 'siz hediyenizi seçin, beğenin, alın, biz babanıza sürprizi yapalım' diyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber