Manavgat Koleji'nde ilköğretim öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı

Antalya Manavgat Koleji, lise bölümünden sora ilköğretim okulu 8'inci sınıfta okuyan 38 öğrenciyi mezun vermenin sevincini yaşadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mezuniyet töreninde okul birincileri Alperen Tavşancı ve Betül Özcan, okul kütüğüne bröve çaktı. Törende, öğrenci velilerinden Emine Aydın, öğrenci velileri adına bir konuşma yaparak çocuklarının iyi bir eğitim ve öğretim almasında emeği geçen öğretmenleri tebrik etti. Törende konuşan Okul Müdürü Ahmet Çakır, okullarında sevgi meşalesi taşıyan 38 öğrencilerini mezun etmenin gurur ve sevincini yaşadıklarını söyledi.

Çakır, Manavgat Koleji'nin, ilk ve orta kısmının kısa sürede sınavlarda ve uluslararası yarışmalarda derece elde ederek, Antalya bölgesinde tercih edilen okullar arasında yer aldığını kaydetti. Çakır, "Sevgi, yaşatan bir iksirdir. İnsan sevgiyle yaşar, sevgiyle mutlu olur ve çevresini sevgiyle mutlu eder. Manavgat Koleji, sevgi ortamında yetiştirdiği 38 meşalesini dünyayı aydınlatmak için uğurladı. Eğer sizler Ahmet Yesevi, Yunus Emre ve Mevlana gibi muhabbet fedaileri anlayışını dünyaya yayabilir ve onlara sevgi, diyalog ve hoşgörü desenli mesajlarını insanlara ulaştırabilirseniz temsil ettiğiniz bu sevgi, sulh ve hoşgörü iklimini herkes soluklamak isteyecektir." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber