Enç: Muhtarlarımızın ülkemizde demokrasinin yerleşmesinde katkıları büyük

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, halkın sorunlarını yerinde ziyaretle çözeceklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milletvekili Enç, 10 yıllık iktidarları döneminde sandıkta 3 dönemdir tek başına iktidara taşıyan halkı hep baş tacı yaptıklarını belirtti. Enç, halkın sorunlarını çözüme kavuşturmada görev yaptıkları köy ve mahallenin mülki amirleri olan muhtarların seçmen ile vekilini buluşturmada köprü vazifesi görevini gördüğünü kaydetti. Enç, sandıkta halkın tercihi ile seçilen muhtarların ülkede demokrasi kültürünün yerleşmesinde rol model olduklarını kaydetti.

Muhtarların, ülkenin demokratikleşmesi ve demokrasi kültürünün yerleşmesinde önemli bir boşluğu doldurdukları için her gittiği yerde muhtarları ziyaret ettiğine dikkat çeken Enç, en son Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, demokrasiye katkılarından ötürü tebrik ettiğini kaydetti.

Enç, "Ülkemizde muhtarlarımız halkımızın sorunlarının çözülmesi ve seçmen ile vekil arasında buluşmada çok önemli köprü vazifesi görüyor. Bir kadın vekil olarak, ülkemizde ve Antalya bölgemizde kadın muhtar sayısının artmasını istiyorum. Ülkemizde demokrasi kültürünün yerleşmesinde katkıları çok büyük olduğu için Gazipaşa'dan Kaşa, Kınık'a kadar tüm ziyaretlerimde program doğrultusunda muhtarlarımı ziyaret ederek sorunlarını dinliyorum. Seçmenin ayağına giderek sorunları yerinde görerek çözüme kavuşturuyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber