Şafaktepe Platinevlerde'ki 30 daire ihaleye çıkıyor

Mamak Belediyesi, bir taraftan yeni konutların temelini atarken, diğer taraftan da kat karşılığı bünyesine kazandırdığı daireleri ihale ile satışa sunuyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 14:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye, mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait Kızılay'a 3 km mesafede bulunan Şafaktepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan, Şafaktepe Platinevlerde bulunan 30 daireyi ihaleye çıkardı. 36109 ada ve 1 parselde bulunan A ve B bloklardaki daireler, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45.'inci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile 12 Haziran tarihinde Mamak Belediyesi Encümen Salonu'nda ihale edilerek satılacak.

Açık teklif ihale usulü ile satışa çıkarılacak 135 metrekarelik 3 teras dairesinin muhammen bedeli 290 bin, 163 metrekarelik 27 dairenin muhammen satış bedeli ise 200 bin ve 225 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. İhaleye katılan vatandaşların, yatırdıkları geçici teminat makbuzu, T.C kimlik numaralı nüfus cüzdanı ile sureti, ikametgah belirtir belge, kooperatifler teminat makbuzu ve yetki belgesi, şirketler ise teminat makbuzu ve yetki belgesi ile şirket ortaklarını gösterir Ticaret Sicil gazetesinin noter tasdikli sureti ve şartname bedeli ödendi makbuzunu ihale komisyonu olan Belediye Encümeni'ne sunması gerekiyor.

Mali disiplini sağlayarak başlatılan hizmet hamlesinden, kentsel dönüşüme, altyapıya, sosyal belediyeciliğe ve rutin belediyecilik hizmetleri ile yapılan yatırımlara kadar önemli hizmetleri hayata geçiren Mamak Belediyesi, yükselen bir değer ve örnek bir kent olma yolunda yürüttüğü çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak Mamaklılara hizmeti götürmeyi amaçladıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kaynaklar doğru kullanıldığı sürece belediye imkânlarının da güçleneceğini söyledi. Akgül, ?Kentsel dönüşümde Mamak'ın öncü ve örnek ilçe oldu. 3 yıl içinde yaptığımız ve yapım aşamasında olan çalışmalarımız ile Mamak'ın çehresi hızla değişti. Mamaklının yıllarca hayalini kurduğu önemli yatırımları bölgeye kazandırdık ve projelerimiz kapsamında Mamak'a ilkleri yaşattık. Bizim amacımız bölgenin refahı ve gelişmesini biran önce tamamlamak. Gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşüm hamlelerimiz ilçemize büyük bir sosyal boyut kazandırırken, Mamak Ankara'nın gülen yüzü oldu? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber