Başbakan'ın susturduğu moderatör Türkiye'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üç sene önce katıldığı Davos'ta ?One Minute? diyerek susturduğu moderatör, İHA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üç sene önce katıldığı Davos'ta ?One Minute? diyerek susturduğu moderatör David Ignatiu, Türkiye'yi övdü. Moderatör Ignatiu, ?Bu güzel Türkiye'de olmak bana onur veriyor. Gerçekten muhteşem bir organizasyon oldu? dedi.

Swiss Otel'de gerçekleştirilen Türkiye'nin ev sahipliğindeki ?Dünya Ekonomik Forumu? bugün de devam ediyor. Toplantıda bugün bütün gözler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ?One Minute? diyerek susturduğu moderatör David Ignatius'taydı. ?Dünya Ekonomik Forumu?nda birçok panele katılan moderatör Ignatius, çıkışta İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin sorularını yanıtladı.

Ignatius, ?Kimseye röportaj vermek istemiyorum. Bu ?one minute' ile ilgili konuşmak istemiyorum. Ben buraya işimi yapmaya geldim şu anda işimi yapıyorum. Dünkü konuşmalarda çok güzel. Bu güzel Türkiye'de olmak bana onur veriyor. Gerçekten muhteşem bir organizasyon oldu? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber