Dr. Ömer Coşkun iddiaları yalanladı

Dr. Ömer Coşkun, bitkisel ilaçlara hayvan yemi ve benzeri maddeler kattığı yönündeki iddiaların tamamen asılsız olduğunu bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dr. Ömer Coşkun, ulusal bir gazetede "Bitkisel diye pazarladığı ürünlere, hayvan yemi ve benzeri maddeler kattığı" yönündeki haberlere yaptığı yazılı açıklama ile cevap verdi.

Tıbbi tedaviyi destekleyici ürün olan bitkisel ilaçlarla hastalara her zaman en kaliteli hizmeti sunduğunu belirten Dr. Ömer Coşkun, şunları kaydetti:

"Ben insanların sağlığına faydalı olabilmek için yıllarca yaptığım araştırmalarla bulunduğum şifalı bitkilerden birçok hastanın faydasını gördüğünü düşünüyorum. Ben şifalı bitkilerle siz hastalarıma en kaliteli hizmeti sundum. Hayvan yemi gibi çirkin iftira ve spekülasyonlarla gündem yapan kişi veya kuruluşların suçlamaları tamamen asılsızdır. Bu iddialar iş ilişkimizi bitirmek için yapılmaktadır. İnsan sağlığını baz alan yaşam ilkelerim böyle bir şeyin olmasına asla müsade etmez. Gereği yapılacak ve bu durumun aydınlığa kavuşması için yargıya başvurulacaktır.?

ABD'ye kaçtığı yönündeki iddialara da cevap veren Dr. Ömer Coşkun, ?ABD'ye düzenlenen büyük bir konferansta yer almak için geldim. ABD'den hafta sonunda yurda döneceğim. Yine her zaman olduğu gibi hastalarımla buluşmaya devam edeceğim? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber