Çolak'tan, Siirt bayan futbol takımına destek

Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan ilk bayan futbol takımını ziyaret eden, Vali Musa Çolak'ın eşi Gülsüm Çolak ve İl Emniyet Müdürü'nün eşi Nurdan Güven, bayan futbol takımına destek çıkarak, çeşitli spor malzemesi yardımında bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 16:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne ait halı sahada antrenman yapan sporcuları ve takımın teknik sorumluları Eda Su ve Zeki Eren ile görüşen Bayan Çolak, takıma spor malzemesi yardımında bulunarak, kendilerine moral verdi.

Bayanların da sporun her dalında bulunabileceğini göstermek amacıyla kurulan ilk bayan futbol takımına her türlü desteğin sağlanacağını belirten Gülsüm Çolak, ?Amacımız sporun her dalının ilimizde gelişmesine katkı sağlamaktır. Hepimiz kardeşiz. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde terör dâhil, her türlü sorunun üstesinden geleceğiz. İlimizde yapılan her türlü sportif kültürel ve sosyal çalışmaları destekliyoruz. Size de her türlü desteği verecek ve başarılarınız için yardımcı olacağız.? dedi.

Teknik Direktör Zeki Eren, ?Siirt'te ilk kez bir bayan futbol takımının kurulduğunu belirterek, kuruluş çalışmalarımızı tamamladık ve futbol federasyonuna başvurduk. İnşallah gelecek yıldan itibaren bayanlar ikinci futbol liginde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." diyerek, şunları söyledi:

"Şu anda aralarında İskenderun Demirçelikspor'da da oynamış deneyimli futbolcularında yer aldığı 30 genç kızımız var. Bu sayı önümüzdeki günlerde daha da artacaktır. Hedefimiz kız çocuklarımızın sağlıklı bir yaşam için spora, futbola özendirmektir.?

Törende Vali Musa Çolak'ın eşi Gülsüm Çolak ve Emniyet Müdürü'nün eşi Nurdan Güven'le birlikte sporculara malzemelerini dağıttılar ve bir süre antrenmanlarını izlediler.

Malzeme dağıtım törenine İl Emniyet Müdürü Recep Güven ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Aydın Sayın'da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber