Yıldıray Baştürk Spor Kompleksi kaderine terk edildi

Bartın'ın Kozcağız beldesinde gençlere yönelik aktivite yapılması amacıyla açılan Yıldıray Baştürk Spor Tesisleri kaderine terkedilmiş bir şekilde gün geçtikçe yıpranmaya devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 10:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kozcağız Belediyesi'nin gençler için bugüne kadar Kozcağız'da sosyal aktivite adına yapmış olduğu tek tesis olan Yıldıray Baştürk Spor Tesisi bakımsızlıktan adeta çürümüş, dökülmüş kaderine terk edilmiş bir harabe durumda.

Tesiste tel örgüler kopartılmış ışıkların bazıları yanıyor bazıları yanmıyor basketbol potalarının fileleri yırtık fileden eser kalmamış pota demirleri pastutmuş durum da. Zemin ise adeta tarladan farksız durum da.

Tüm bunların yanında Kozcağız Belediyesi'nin burası için yeni bir düzenleme yapmaması ise vatandaşların tepkisine neden olurken, çürümeye terkedilmiş olmasına da bir mana verilemiyor. Bazı vatandaşlar ise Yıldıray Baştürk gündemde ve bir yıldızken reklamını yapmak isteyenlerin Yıldıray gündemden düşünce tesisleri de çürümeye terk ettiğini ileri sürerken, "Ne için yapıldı ne durumda. Bunun sorumlusu kim?" diye soruyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber