Gediz Belediyesi öğrencilerle çevre temizliği etkinliği düzenledi

Gediz Belediyesi, öğrencilerle birlikte Çevre Temizliği etkinliği düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dünya Çevre Günü dolayısıyla belediye ile ilçe merkezindeki okulların çevre ve temizlik kulübü öğrencilerinin düzenlediği Çevre Temizliği etkinliği Gediz halkı tarafından büyük destek gördü.

Belediye hizmet binası önünde "Çevreye saygı", "Temiz Gediz", "Bizlere temiz bir dünya bırakın" sloganları ile bir araya gelen öğrenciler, Gediz halkına çevre temizliğiyle ilgili yazılmış broşürler dağıttılar.

Dağıtılan broşürlerde, "Yaşadığımız kenti daha güzel görmek ve bizlere daha temiz bir Gediz bırakmak ister misiniz?, Bu şehirde hep beraber yaşıyoruz. Hep beraber sevinip hep beraber üzülmüyor muyuz?, Şehrimizdeki güzel ve olumlu gelişmelerde herkesin payı varsa olumsuzluklarda da hepimizin bir katkısı yok mudur?, Temizlik konusu açıldığında gelişmiş ülkelerin cadde ve sokaklarının temizliğinden bahsedilir. Neden bizim cadde ve sokaklarımız temiz ve intizamlı olmasın?, Başımızı öne eğip caddede yürürken buruşturulup atılmış kağıtlar, poşet manzaralarıyla karşılaşmak istemiyoruz artık. Biz öğrenciler ve gençler belediyemizin başlattığı temizlik kampanyasını destekliyoruz. Sizlerin de desteğini bekliyoruz" gibi çevre temizliği uyarılarını okuyan bazı vatandaşlar, öğrencilerin bu güzel davranışını sonuna kadar desteklediklerini söylediler.

Öğrencilerin verdiği desteği değerlendiren Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, öğrencilerin bu anlamlı desteğinden çok duygulandığını ve büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Saraoğlu, "Öğrencilerimizi çevre temizliği konusunda gösterdikleri duyarlı davranıştan dolayı kutluyorum ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçe ve çevrenin temizliği konusunda öğrencilerimiz ve tüm vatandaşlarımız tarafından getirilen önerileri ciddiyetle değerlendireceğiz" dedi.

Broşür dağıtımının ardından Adnan Menderes Kültür Parkına giden öğrencilere Gediz Belediyesi tarafından pasta ve meyve suyu ikram edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber