Manisa Milli Eğitim Müdürü, Şehzadeli öğrencileri ödüllendirdi

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, TÜBİTAK 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları'nın birinci aşamasını geçen Özel Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrencilerden Şerif Erkam Şeker ve Talha Şeker matematik, Ahmet Akif Uğurtan ve Halit Yağar bilgisayar, Abdülkerim Uygur biyoloji dalında birinci aşamayı geçti.

Öğrencilerin başarılarıyla gururlandıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy, olimpiyatlarda da hem Manisa'yı hem de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeleri dileğinde bulundu. Genç yeteneklerinin önünün açılması gerektiğini dile getirerek, ?Biz daha genç ve yetenekli insanlarla çalışmıyoruz. İnşallah bu başarılı gençlerimiz, hem ilimizin hem de ülkemizin gurur kaynakları olacaktır. Öğrencilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerini, ailelerini ve okul idaresini tebrik ediyorum.? dedi.

Özel Şehzade Mehmet Lisesi Müdürü Giray Kara da geçmiş yıllarda okulun sadece matematik ve biyoloji branşlarında ulusal ve uluslararası madalyalar aldığını, öğrencilerinin bu yıl ilk defa bilgisayar alanında da başarılı olduğunu söyledi. Müdür Kara, ikinci aşamada da başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber