TSYD'den geleceğin yıldızlarına yetişme imkanı

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda yüzme, futbol, temel jimnastik, masa tenisi, drama, dans ve çeşitli sosyal aktiviteler içeren ve pazartesi günü başlayacak olan TSYD yaz okulu kayıtlarına yoğun ilgi var.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda yüzme, futbol, temel jimnastik, masa tenisi, drama, dans ve çeşitli sosyal aktiviteler içeren TSYD yaz okulu kayıtlarının başladığı açıklandı. Amacın ise geleceğin yıldızlarına yetişme imkanı sağlamak, yine yüzme sporunu sevdirmek ve TSYD yüzme takımına sporcu yetiştirmek olarak belirtildi.

Öğrencileri deneyimli antrenörlerle eğitmek ve onların güzel bir yaz sezonu geçirmelerini sağlamak amacının da güdüldüğü yaz okulu faaliyetlerinin 11 Haziran'da başlayacağı da duyuruldu.

Yaz okulu faaliyet programının ise şu şekilde düzenlendiği açıklandı:

1. Tam gün spor okulunda yüzme, futbol, temel jimnastik, masa tenisi, drama, dans, müzik, resim ve çeşitli oyun aktiviteleri yapılacak.

2. Yarım gün spor okulunda çalışma saatleri arasında yüzme faaliyet gösterecek. Yaz okullarına 06 - 15 yaş grupları arası çocuklar alınacak. (1997 - 2006 arası)

Kayıt için gerekli evraklar

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Sağlık raporu (yüzme sporu yapmasında bir sakınca yoktur yazmalı)

- Bir adet vesikalık fotoğraf.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber